ROBI karbanátky s kysaným zelím je bezmasé jídlo plné bílkovin vhodné pro vegany a vegetariány
Jídlo plné bílkovin vyráběné českým výrobcem na Moravě. ROBI karbanátky si zamilujete pro svou “masovou” chuť a rychlou přípravu. Nejen, že skvěle chutnají, ale jsou i velmi lehce stravitelné a to díky žádným přidaným konzervantů. Po tepelné úpravě jsou křupavé, šťavnaté a nádherně voní! Mají vysoký obsah bíkovin díky obsahu ROBI “masa” – na 100g obsahují 17 g bílkovin! No není to skvělá náhrada masa? Co říkáte, že jdete do toho?
Jak ROBI karbanátky ohřát?
-
Doba přípravy: 0 min – jen vyndáte z obalu
-
Doba ohřevu: cca 5 min
-
Způsob ohřátí: na pánvi nebo na párou
Kde koupíte ROBI karbanátky s kysaným zelím
Už nějakou dobu hledám zajímavé potraviny, které by mi nahradily maso, které se snažím poslední dobou omezovat. Vyzkoušela jsem tofu, tempeh, sóju, ale jak sami víte, už mi pořád ta samá chuť lezla krkem. Navíc někomu tyto potraviny nevoní a co tedy pak jíst?
Narazila jsem na tyto ROBI karbanátky s kysaným zelím, které jsem si zakoupila ZDE. Nově najdete ROBI produkty i v supermarketech ALBERT, samozřejmě v sekci, kde jsou bezmasé potraviny. 🙂 Koukala jsem, že mají plno dalších produktů, které postupně vyzkouším, jako třeba klasické karbanátky, ROBI plátky na gril a mnohem více. Samo, že vám o nich napíši v dalších receptech, takže se máte na co těšit! 🙂
Složení ROBI karbanátky s kysaným zelím
Překvapilo mě velmi nutričně příznivé složení tohoto bezmasého výrobku. Podívejte se sami.
Kalorické hodnoty na 100g výrobku:
-
17g bílkovin
-
27,3g sacharidů
-
4,7g tuku
Základem karbanátků je ROBI, což je pšeničná bílkovina. Dále v produktu naleznete: Robi (voda, pšeničná bílkovina, červená řepa, sůl, přírodní barvivo karamel), kysané zelí, hrubá mouka, strouhanka, česnek, sůl, pepř, drcený kmín, koření vegi vegi.
S čím jíst ROBI karbanátky s kysaným zelím
Jak vidíte, dala jsem si tyto ROBI karbanátky se salátem pokapané sojanézou a podruhé s brokolicí a opečenými bramborami! Musím říct, že to byla naprostá delikateska!
Doporučuji všem veganům, vegetariáům, alergikům na sóju a těm, kteří nechtějí jíst pořád jen maso a ještě nenašli nic, čím by ho nahradili.
Dobrou chuť!
Yvet