16 tipů na zeleninové fitness přílohy k masu nebo rybě
NALAĎTE SE NA JARNÍ VLNU ČERSTVÝCH POTRAVIN, ZE KTERÝCH VYKOUZLÍTE FIT JÍDLA
HODÍ SE NEJEN K MASU, ALE I K RYBÁM NEBO SI JE MŮŽETE DOPŘÁT SAMOTNÉ
NA SVÉ SI PŘIJDOU I VEGANI A VEGETARIÁNI
Čím ochutit zeleninu
Nechte rozvinout její přirozenou chuť
NEZAPOMEŇTE, ŽE V JEDNODUCHOSTI JE KRÁSA. NEKUPUJTE PROTO NA ZELENINU RŮZNÉ SMĚSI KOŘENÍ. BOHATĚ VÁM POSTAČÍ SŮL, PEPŘ, PŘÍP. SUŠENÝ ČESNEK, KMÍN, CHILLI..APOD. IDÁLNÍ NA DOCHUCENÍ JSOU TAKÉ ČESTVÉ BYLINKY – TYMIÁN, ROZMARÝN, BAZALKA..
Summary
Article Name
16 tipů na zeleninové fitness přílohy
Description
16 tipů na zeleninové fitness přílohy. NALAĎTE SE NA JARNÍ VLNU ČERSTVÝCH POTRAVIN, ZE KTERÝCH VYKOUZLÍTE FIT JÍDLA
HODÍ SE NEJEN K MASU, ALE I K RYBÁM NEBO SI JE MŮŽETE DOPŘÁT SAMOTNÉ
NA SVÉ SI PŘIJDOU I VEGANI A VEGETARIÁNI
Grilovaná kořenová zelenina na rozmarýnu, Zpařený špenát s cibulkou, Restované fazolky na slanině a česneku, Kapusta na mandlích a parmezánu, Dušená brokolice s mozarellou, Batátové hranolky na tymiánu, Pečená řepa, Grilovaný kukuřičný klas, Grilované papriky, Pečený artyčok, Pac Choi s kmínem a česnekem, Pečená dýně, Kapusta s uzenou paprikou, Cuketové špagety, Restované žampiony s medvědím česnekem, Grilovaný lilek
Author
Yvet, Fitnessstrava.cz
Publisher Name
Yvet
Publisher Logo